Instructor

Mihaela Munteanu a luat contact pentru primă oară cu tehnică Pilates în Italia, a continuat studiul metodei apropiindu-se de școala engleză de Pilates. În anul 2012 a urmat cursurile de instructori ale celei mai vechi școli de Pilates din Italia, scoala Annei Maria Cova din Milano, devenind CovaTech Pilates Teacher.

Anna Maria Cova, fondatoarea CovaTech Pilates School, a studiat tehnica Pilates la New York cu Romana Kryzanowska, eleva lui Pilates, făcând în prezent parte din PMA (Pilates Method Alliance) asociație internațională non profit care reglementează standardele în programele de certificare și îmbunătățire permanentă a activității instructorilor de Pilates. Din asociație fac parte: Mary Bowen, Ron Fletcher, Kathy Grant, Lolita Sân Miguel, câțiva dintre primii elevi ai lui J.H. Pilates.
Mihaela Munteanu a participat la al 65-lea curs Full Immersion al CovaTech Pilates School în Milano unde și-a îmbogățit cunoștințele asupra întregii tehnici Pilates (Mat Work, Universal Reformer, Cadillac, Chair, Step Barrel și Big Barrel) sub îndrumarea Annei Maria Cova, Silvanei Lucca și a grupului de instructori din cadrul școlii.
De-a lungul timpului a participat la diverse congrese și workshop-uri:

  • “Animal Convention” (Roma)
  • “Fitness Scandinavia” (București)
  • “IV-a marratona di Pilates- Castellamare di Stabia” (Napoli)
  • “16-a Gorle Convention (Bergamo)
  • “Pilates per scoliosi”- Alan Herdman (Milano)
  • “Zest Summer Convention” (Barcelona)

Metodologia CovaTech Pilates, menține intact “corpusul” original dar dezvoltă noi protocoluri care îmbunătățesc și completează tehnica.